2011. december 1., csütörtök

Luxus az arcnak

Kedves Vendégeim, Barátaim!


Ma ismét tettem egy lépést azért, hogy a legszebb arcod mutasd a szeretet ünnepén. Az igazi szépség belülről fakad, de szeretnék neked egy kicsiny pluszt adni, ami még szebbé varázsolja arcodat. Ma végre megérkeztek a várva várt szépség szérumok, amik bővítették az arckezelések palettáját. Nagy öröm ez számomra, mert így a kezelések is átrendeződtek, és remélem nektek is egy igen kellemes élményt nyújt majd, a nálam töltött idő. Az arckezelés kombinálva lett a a masszázs kellemes élményével, amit megelőz egy ultrahangos kezelés, ami kisimítja a ráncokat a dekoltázsról a nyakról, arcról, szebbé varázsolja az arc vonalait, kiemeli az arc valódi szépségét és segít a toka eltüntetésében is.  Mindezt  pedig tetézzük egy kis luxus érzéssel is, most öt szépség szérumból választhatsz,
ami az ultrahang zselé alá kerül, hogy a kezelés során fokozzuk annak hatását.

Alga szérum:  

Az Atlanti-óceánban található Fucus Vesiculosus algafajt tartalmazó szérum. Proteinekben, szénhidrátokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag. Emellett alginsavat, mannint és karotinoidokat tartalmaz, melyek fontos antioxidánsok és védenek a környezeti hatások ellen. A kollagén rostokra összehúzó hatású, mellyel a bőr rugalmasságát fokozza.
 

Kaviár szérum:

Lipidekben, proteinekben, A-D-E-B vitaminokban, zsírsavakban gazdag. A kaviár a bőr természetes megújulási képességét segíti, barrier funkcióját erősíti, oxigén felvételét szabályozza, a sejtek anyagcseréjét élénkíti. Víz-megkötő képesség szabályozó hatásának köszönhetően a bőrnek bársonyosságot, frisseséget és üdeséget kölcsönöz.
 

Hyaluronsav szérum:

Arcbőrbe juttatva úgy fejti ki hatását, mint egy ”töltet”– azonnal és tartósan feszesíti a bőrt. A Hyaluronsav ebben a dózisban biztosítja a bőr vízfelvevő és folyadékmegkötő képességét; kollagén és ellasztikus rostok hidratációját; utat nyit a tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok gyorsabb felszívódásának.


Kollagén szérum: 

Száraz, rugalmatlan, öregedő bőr kezelésében érhetünk el vele kiváló eredményt. Megvéd a környezeti ártalmaktól és az UV sugárzás káros hatásaitól. Javítja a bőr pigmentációs folyamatait. Fokozza a kollagén szintézist, ami kisimítja a hegeket, forradásokat, ezáltal a bőr felülete simább és egyenletesebbé válik.

 

Növényi őssejtes szérum:

Ritka svájci almából innovatív technológiával kinyert növényi őssejt hatóanyagot tartalmaz, mely a bőrünkben szunnyadó őssejtek aktivitását fokozza. Felügyeli a bazális rétegben található emberi őssejtek egyensúlyát, sejtmegújító képességüket növeli; ami szemmel látható hatást eredményez. Az öregedési folyamatok lelassulnak, a ráncok mélysége csökken, a bőr megfiatalodik.


A közeljövőben szeretném még bővíteni a palettát, de jelenleg folynak a tesztelések, így azok csak később kerülnek be a studió szolgáltatásai közé. Úgy gondolom, hogy az eddig is kedvelt arckezelés mostani formája még kellemesebb élményt nyújt majd számotokra. Igaz bővült a szolgáltatás, de szeretném most mindenkinek elérhetővé tenni, így a kezelések eredeti 6.000 Ft-os ára helyett, most mindössze 3.500 Ft-ért veheted igénybe. 

Várlak szeretettel.