2011. november 8., kedd

Ultrahangos Zsírbontás

 

 

 

Mire nyújtunk megoldást?


- Bőr alatti zsírpárnák, zsírtömörülések kezelése, bontása
- Csípő tájékon levő zsír eltávolítása
- Dudorok, zsírcsomók eltüntetése
- Felkar feszesítése
- Hason levő zsírhalmok kezelése, bontása
- Lovaglóizmoknál felhalmozódott zsírok bontása, eltüntetése
- Cellulitisz kezelés, méregtelenítés
- Stria elhalványítása
- Lassú anyagcsere esetén, a nyirokmirigyek stimulálása
- Ödémák csökkentése, hajszálerek erőssítése
- Anti-aging
- Ránc eltávolítás, bőrvasalás, pórus összehúzás
- Szemkörnyéki finom ráncok, karikák kezelése……..

  
Számos előny, ami mellette szól…


Hatékony, mert maradandó változást eredményez műtéti beavatkozás, és tűszúrások nélkül, Ön nem érez fájdalmat, nincs műtéti kockázat, nincs lábadozási időszak és mellékhatás, az eredmény mégis tartós marad, hiszen a lebontott zsír kiürül a szervezetből.
Látványos, mert a kezelt terület centiméterekben mérhetően kisebb lesz a kezelés végére, egy-egy kezelés során 1-3 centiméteres körméret csökkenést tapasztalhatsz.
Gyors, mert egy kezelést akár egy ebédszünet alatt is elvégezhetsz. Egy teljes kúra  6-10 alkalom, alkalmanként 40 perc, hetente egyszer.
Biztonságos, mert a lebontott zsírt, a szervezete maga üríti ki a nyirokrendszeren, és a májon keresztül, természetes úton. Klinikailag bizonyított, hogy a szomszédos vér- és nyirokerek, idegek vagy kötőszöveti elemek nem károsodnak, csak a zsírszövetek.
Egészséges, mert a cellulitisz (narancsbőr) esetében is jelentős javulást érhet el vele, a bőr petyhüdtsége is megszűnik, az izmai tonizáltabbá válnak, a zsírral együtt a mérgek is távoznak a szervezetéből.
Hiánypótló, mert olyan helyekről farag le a kezelés, ahonnan sport segítségével sem tudna zsírt égetni, vagy ha mégis, csak kőkemény kitartással (has, fenék, comb, derék, felkar)