2011. november 14., hétfő

Nyirokmasszázs



A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, segíti a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.
Ez az olajos masszázs gyengéd, körkörös, nyomó-simító mozdulataival gyorsítja a nyirok elfolyását. Ezzel megszűnik a szöveti nyirokpangás, az anyagcsere termékek, salakanyagok hamarabb kiürülnek. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak.
A nyirokrendszer aktiválása sok betegség kezelésében rendkívül hatásos; de egészségünk megőrzése érdekében is alkalmazhatjuk, hatékonysága kiemelkedő a narancsbőr kezelésénél.

Próbáld ki, ha....
  • narancsbőröd van. Ne feledd: ilyenkor csak több kezelés után látható az eredmény. A kezelés hatékonyságát megfelelő táplálkozással és folyadékbevitellel fokozhatja.
  • fogamzásgátló tablettát szedsz, mert ebben az esetben gyakran előfordul nem látható ún. szövetközti ödéma.
  • krónikus légúti fertőzésed van: nátha, megfázás, arc-, orrmelléküregek betegsége esetén.
  • szénanáthás vagy.
  • a legyengült immunrendszered szeretnéd erősíteni.
  • gyakran fáj a fejed vagy hajlamos a migrénre.
  • gyakran felpuffadsz, székrekedéssel küzdesz.
  • a lábszáradon ödémák vannak.
  • feszült, ideges vagy.
  • méregtelenítő, regeneráló kúrát csinálsz.
  • ha koncentrációs zavarokkal küzdesz.

 

A nyirokmasszázs sohasem fájhat, a kezelés alatt és után is kellemes érzetet kell keltenie. Ritmikus, gyengéd mozdulatai kellemesen ellazítják a testet. Ez a masszázs vegetatív idegrendszerre kifejtett, harmonizáló, nyugtató hatásának köszönhető. Nem ritka, hogy elalszunk kezelés közben. Ezért legjobb, ha utána már nincs más fontos, nagyobb aktivitást igénylő feladatunk, de legalábbis van egy kevés időnk pihenni, mielőtt újra útra kelnénk. Ajánlott a masszázs előtt és után pár napig több folyadékot fogyasztani, hogy a méreganyagok könnyedén távozzanak a szervezetből.

Az ultrahangos zsírbontás tökéletes kiegészítője lehet a nyirokmasszázs, hiszen míg az ultrahangos zsírbontást helyileg és egy héten egyszer alkalmazhatod, úgy a nyirokmasszázst kúra szerűen (minimum hat alkalom) hetente két alkalommal veheted igénybe, és teljes test kezelését jelenti. Így a tested intenzívebben méregtelenít, és mint tudjuk ez nem csak az egészségedre van jó hatással, hanem formailag is átalakulsz, amitől a közérzeted is sokat javul.

Nem szabad azonban elfelejteni, a pihenő időben a sok folyadék fogyasztását, hiszen minél több tiszta vizet iszol, ami napi szinten minimum 2-3 liter, hiszen a méreganyagoknak távozniuk kell a szervezetből, nem csak a hatékonyság miatt, hanem ami méreganyag nem ürül ki a szervezetből az visszaépülhet, így a várt eredmények is elmaradhatnak. Vendégeimnél tapasztalom sokszor, hogy nem fogyasztanak elég vizet. Ilyenkor arra buzdítom őket, hogy próbálják fokozatosan növelni a bevitt folyadékot, hiszen ez az ő érdekük is, hiszen azért fordultak hozzám, mert szeretnének megszabadulni a lerakódott zsíroktól.

Kérj időpontot a +36 70/610 9674 -es telefonszámon és érd el mihamarabb azt az alakot, amiről már régen álmodtál.

Várlak szeretettel

Kibédi Katalin