2011. november 8., kedd

Ultrahangos Zsírbontás mint kezelés

 

 

A Nagy hármas, három az egyben.


1. lépés
A készülék 40000 Hzes erős, ultrahangos frekvenciát bocsájt ki, ami a zsírsejteket gyors vibrációra készteti ezzel számtalan vákuumbuborékot hoz létre a sejtekben és azok között, amitől a zsírsejtek külső membránja megreped. Ennek eredményeképp a trigliceridek glicerinné és szabad zsírsavakká válnak.
Tehát a kezelés első fázisában a berendezés ultrahangos kezelőfejét helyezzük a kezelendő felületre és az ultrahang hullámok segítségével kb 1,5 cm mélységben a bőr alatt bontjuk a zsírsejteket. Mivel az ultrahang csupán vibrációt hoz létre, a vendég semmit nem érez.

2. lépés
A rádiófrekvenciás fej által kibocsátott energia behatol a mélyebb zsírrétegekbe.
A zsírsejtek mozgása felgyorsul, ezáltal felmelegszenek. A felszabadult zsírsejtek alkotórészei és a mérgek a nyirokrendszer, a máj és a verejtékmirigyek segítségével ürülnek ki a szervezetből.
A második fázisban, a rádiófrekvenciás kezelőfej segítségével a felbomlott zsírokat masszírozza ki a gép kezelője a bőrréteg alól. Ez a kezelés is teljesen fájdalommentes, a fej enyhén felmelegszik, amit a kezelt személyek általában kellemesnek éreznek, gyakran el is alszanak közben.

3. lépés
A dinamikus vörös foton és a célzott elektródák végzik a bőr feszesítését, amelyre a bőr alól eltávolított zsírpárnák miatt van szükség.
A harmadik fázisban a kezelt helyekre rugalmas szalagok segítségével további kezelőfejeket helyeznek, amelyek szerepe a nyirokkeringés serkentésével ,,kiúsztatni,, a lebontott zsírsejtek maradványait, hogy megakadályozzák a zsír ismételt lerakódását a területen, továbbá a bőr regenerációja is ekkor történik.


Hogyan növelheted a hatékonyságot?


Tény, hogy egy teltebb hölgy, úr ultrahangos kezelése sokkal látványosabb tud lenni, alkalmanként. A centik leolvadásának is sok tényezője lehet, hiszen az sem mindegy, mióta cipeled a párnácskáid magaddal, sőt az sem mindegy, milyen életszakaszban vagy. Kezeltem már fiatalt, korosabbat,ducit, és vékonykát, és bizton mondhatom, voltak és vannak szép eredmények. Amit már kedves vendégeim tudják, fő favoritom a folyadék. VÍZ, VÍZ, VÍZ…..és VÍZ. Hiszen a méreganyagoknak ki kell ürülniük a szervezetből, de ha nem iszol elég folyadékot, akkor csak terheled a szervezeted feleslegesen. Sok esetben szoktam ajánlani, hogy a kúra ideje alatt, vese és májtisztító teák iszogatása is igen hasznos lehet. A kúra 6-10 kezelésből áll, ami 1-2 ruhaméret csökkenést eredményezhet, de a fentieket is figyelembe kell venni, hiszen minden szervezet másként reagál a kezelésekre. Narancsbőr kezelésnél is fantasztikus eredményeket lehet elérni. Amivel még eredményesebb lehet a zsírégetés az a nyirokmasszázs. Itt nem csak az adott testrészt masszírozzuk, hanem az egész testet. Míg az ultrahangos zsírbontást hetente egyszer veheted igénybe, a nyirok masszázst heti két alkalommal, így a felhalmozódott méreganyagok még jobban távoznak a szervezetből.